2 nominaties Dutch Interactive Awards 2017

dia-1508010344---59e269688b8fa

Een mailtje van Emerce: “Gefeliciteerd! Jullie case is genomineerd voor de DIA categorie Corporate”. In diezelfde minuut: “Gefeliciteerd! Jullie case is genomineerd voor de DIA categorie Activation” Yeah, TWEE nominaties voor de Dutch Interactive Awards dit jaar!

Zwolle

Het is niet de eerste keer dat we hebben laten zien dat je voor effectief creatief werk echt niet alleen meer in de Randstad hoeft te zijn. Vorig jaar ontvingen we drie nominaties en namen we één DIA mee naar huis. De genomineerde cases van dit jaar zijn ook nog eens projecten voor twee Zwolse opdrachtgevers: Cortina en Altrex.

Lef

De nominatie in categorie ‘Activation’ hebben we te danken aan het lef van Cortina, die met de Cortina Swap Night deelnemers uitdaagde om hun fiets een nacht niet op slot te zetten in de hoop dat ze ’s ochtends een splinternieuwe e-bike voor hun deur aantroffen. Spraakmakend tot op het randje!

De corporate website van Altrex was goed voor een nominatie in de categorie ‘Corporate’. Van een inside-out en product-georiënteerde aanpak is Altrex 180 graden gedraaid naar een outside-in aanpak vanuit de wensen en behoeftes van de klant. Met verbluffende resultaten!

Dutch Interactive Awards

De Dutch Interactive Awards worden dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Op 12 mei mogen we ons werk presenteren en vinden de juryberaden plaats. Op 1 juni wordt tijdens de Dutch Interactive Awardshow in de Beurs van Berlage bekendgemaakt welke bureaus in dertien categorieën het mooiste, beste werk van afgelopen jaar hebben geleverd. Wij zijn er klaar voor. Kom maar op met die awards!

Volgend artikel