Digital
Driven
3 antwoorden van Mark

TF-BlogHeader-Medewerker-Mark

VRAAG: WAT VIEL JE ALS EERSTE OP BIJ TRIGGERFISH?

Bij Triggerfish wordt veel waarde gehecht aan het proces. Degelijke tools en heldere afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Ik was dan ook geschokt toen ik zag wat voor een slachtpartijen zich voordeden aan de lunchtafel; jonge kaas werd met een inferieure schaaf toegetakeld. Dit staat niet alleen lelijk op de boterham; het frustreert het proces én gaat ten koste van de algehele kaasbeleving. Ik heb direct voorgesteld om een fatsoenlijke Boska schaaf aan te schaffen. We moeten nog een beetje schaven aan het voorstel, maar we verwachten medio Q1 van 2021 echt de ultieme kaasbeleving neer te zetten.

VRAAG: WELKE STRATEGISCHE BESLISSING HEB JE IN JE EERSTE WEKEN AL GENOMEN?

Strategie speelt natuurlijk altijd een grote rol; zonder een gedegen plan ben je nergens. Je moet de juiste mensen op de juiste plek zetten, zodat de samenwerking optimaal is. In mijn geval (ik speel meestal met Liverpool) betekent dat met name dat ik Mané en Salah met een dieptepass probeer te bereiken. Zij trekken naar buiten en creëren zo ruimte voor de opkomende middenvelders. Jordy heeft hier vooralsnog geen passend antwoord op.

VRAAG: WAT HEB JE ZOAL MEEGEBRACHT NAAR TRIGGERFISH?

Inmiddels ben ik al aardig wat jaren aan het werk in de digitale wereld. De inzichten en ervaring neem ik als bagage mee en deel ik met liefde met de mensen om me heen. Zo heb ik de afgelopen jaren een aardige Spotify playlist opgebouwd met Neo Soul en aanverwante stijlen. Deze heeft bijna 16.000 volgers en draai ik het liefst tijdens het werken. Daarbij maak ik een podcast met scherpe gesprekken over uitgesproken ideeën genaamd de Kramcast. Op deze manier kan ik de gesprekken met mijn collega's wat luchtiger houden.

Wil je Mark nog beter leren kennen? Neem contact met hem op om te kijken met welk vraagstuk hij jou kan helpen!

Vragen? Bel Mark

038 - 337 69 86
Liever mailen Mag ook!