Dutch Interactive Award voor de Altrex Steigerconfigurator!

Dutch Interactive Award voor de Altrex Steigerconfigurator

Tromgeroffel, gedoofde lichten en plots een spot op tafel 40. Onze tafel. Nog geen minuut later stonden we samen met Altrex op het podium om een DIA (Dutch Interactive Award) in de categorie Activation in ontvangst te nemen voor steigersamenstellen.nl

“Een duidelijk en mooi voorbeeld van activatie door middel van een tool die het denkwerk over neemt van dealers en planners. Steigersamenstellen.nl creëert een merkvoorkeur voor Altrex. Opvallend is het succesvolle gebruik door de dealer (maar liefst 87 procent).” aldus de jury

Drie nominaties

Ook in de categorieën ”Tools” en “Service” waren wij genomineerd. Helaas hier geen award-winst, maar wél twee eervolle vermeldingen van de DIA jury:

Tools: First Connected Chair (BMA Ergonomics)

“Dit is een eerste stap in een lang proces naar het echt veranderen van zitgedrag. Knap hoe een stoelenleverancier zijn weg vindt in het fenomeen ‘zitten is het nieuwe roken’.”

Service: Uitcheckgemist.nl (OV-chipkaart)

“Mooie cleane interface, die het heel eenvoudig maakt om geld teruggestort te krijgen. Snel ontwikkeld voor een lastige problematiek. Als commerciële partij is Translink slim ingesprongen op een maatschappelijk probleem.”

Terwijl we dit schrijven werken we alweer keihard aan een aantal innovatieve triggerende (what’s in the name) en natuurlijk award winning cases. Op naar de DIA 2017!

Volgend artikel