Cortina Swap Night nu al spraakmakend

Cortina Swap Night

E-bikes suf? Echt niet! We ontwikkelden in opdracht van Cortina een ludieke online activatie campagne waarin nu al het tegendeel bewezen wordt.

Zet je fiets niet op slot!

In de nacht van 2 op 3 september gaat het Cortina Swap Team op pad om fietsen om te ruilen voor vette Cortina e-bikes. Een fijne deal, je moet het alleen wel dúrven! Hoe het werkt? Heel simpel: Je meld je fiets aan via de campagnepagina en zet hem in de nacht van 2 op 3 september voor je huis. Niet op slot, want dan gaat de ruil niet door.

Ludieke marketing actie

De campagne, die begin deze week live ging, is al door diverse media opgepikt. Zo schreef DutchCowboys over de Coole, gewaagde en ludieke marketing actie van Cortina, kopte de Stentor "Laat je oude barrel stelen voor een e-bike" en plaatste Fonk een artikel op het channel Marketing. Ook op Facebook en Instagram wordt massaal gereageerd op de actie.

Dit belooft wat. Er gaat namelijk nog veel meer gebeuren… : ) We'll keep you posted!

"Ok, het is komkommertijd en we zijn met zijn allen druk met het hitteplan en de warmterecords. Gelukkig gebeurt er nog meer. Zo kwam ik deze coole, gewaagde en ludieke marketing actie van Cortina tegen."

Onno Rompa - Dutchcowboys

Volgend artikel