Champagne: start-up Mobilefish verkocht

mobilefish-1444727772---561ccbdc61f48

Na maanden in stilte aan een overname gewerkt te hebben mag het nu eindelijk publiek gemaakt worden: Onze startup Mobilefish is verkocht

Met veel trots en plezier kijken we terug op dit avontuur en het #1 digital publishing platform dat we hebben ontwikkeld. Met een klein traantje nemen we nu afscheid.

De afgelopen vier jaar hebben we met hart en ziel gewerkt aan het online publishing platform en vele mooie organisaties geholpen om hun uitgaves te publiceren op tablets en smartphones. Via het online platform publiceren merken zoals AkzoNobel, SNP, MultiCopy en B&O verrijkte content naar eigen brandend iOs en Android Apps.

“Vooral de naadloze aansluiting in de bestaande workflow, de slimme automatisering én de data die we klanten kunnen bieden over leesgedrag, maakt Mobilefish een erg interessant platform"

Theo van Ommen van Appears

Grote plannen

Appears, aanbieder van online en mobiele software producten en -diensten, neemt de activiteiten van Mobilefish! digital publishing over. Ze hebben grote ambities met het platform. Zo worden de interactieve mogelijkheden verder uitgebouwd en het platform voor nieuwe en internationale markten toegankelijk gemaakt.

Appears, zet hem op en maak het nog mooier en succesvoller dan het al was!

"Ik ben trots op de verkoop.Wat begon als een wild idee bij een borrel, is in vier jaar uitgegroeid tot hét online platform voor digital publishing. Een verkoop was nooit onze intentie maar wel een mooie kroon op ons werk"

Sander van den Dries

Volgend artikel