next level klantbeleving
ENGIE App genomineerd voor App van het Jaar

Award winning :-)

189-3-schermen-iphone-1472803067---57c930fbadef4

YEAH! De ENGIE App is door Emerce en Multiscope genomineerd voor App van het Jaar 2020!

ENGIE is een wereldspeler die voorop wil lopen in de veranderende wereld van energie. Zo ook in de digitale wereld, met waardevolle tools die positieve energie geven. ENGIE kwam in 2015 bij ons met de vraag of wij de User Experience en het Visual Design van hun App te realiseren.

De apps van de concurrentie waren er al volop. Echter allemaal beperkt tot een functionele interface. Onze pitch was om verder te gaan en onderscheidend te worden met een interface waar de energie vanaf spat. Met User Experience te ontwikkelen die zó intuïtief en sexy is dat je hem iedere dag wilt gebruiken.

In een aantal intensieve sprints hebben we user scenario's, prototypes, het visuele concept en het interface design ontwikkeld. Het resultaat: Een smartphone App met een user experience die zowel op functioneel als visueel niveau invulling geeft aan next level interactie en klantbeleving.

Een gave uitdaging. En ook een waarmee we de wereld een stukje mooier kunnen maken door klanten bewuster met energie om te laten gaan. Niet op een dwingende manier maar op een intuïtieve manier die inspireert en op een positieve manier aanzet tot verandering.

Vanuit dit stevige fundament hebben we het stokje overgedragen aan onze collega’s van Move4Mobile. Zij hebben de afgelopen jaren vele technische uitdagingen getrotseerd en de app verder doorontwikkeld tot een Award-winning product. #welldone

Stemmen kan hier

Bekijk de case