Hoe wij klanten aan antwoorden hielpen tijdens de coronapandemie

triggerfish-corona-project-cover-1593073196---5ef45e2ca5014

We mochten tijdens werktijd dan misschien 50% gekleed zijn. We leverden nog steeds 100% inzet. Gewoon comfy in de sweatpants, bevrijd van onze knellende broek of zelfs classy nude. Nu wij ons toch bloot gaven, was dit het moment om ons te leren kennen. Daarom lanceerden wij de campagne ‘100%.. alleen iets uitgekleed!’. En hierbij hielden wij niks achter.

Vanaf het thuisfront

Door de coronapandemie zat heel Triggerfish thuis. Niet omdat er geen werk was. Dat was er ook in deze wereldwijde crisis. Vanaf het thuisfront hielpen wij onze klanten onverminderd met al hun digitale vraagstukken.

Zij de vragen. Wij de antwoorden

De vragen rondom online zichtbaarheid en activatie explodeerden tijdens de coronatijd. Veel van onze klanten wisten niet waar ze moesten beginnen. Daarom vertelden wij vanuit onze disciplines wat wij voor ze konden betekenen.

De naakte waarheid

Elke dag plaatsten wij een foto met een vakinhoudelijke toelichting van een collega online. Naast dat het een inkijkje gaf in zijn of haar thuiswerkplek, kwam de buitenwereld zo ook achter de naakte waarheid van al onze vakidioten.

Eindresultaat

Bezoekersaantallen en conversiecijfers vlogen door het dak. De campagnepagina werd een van de best bezochte pagina’s ooit. Benieuwd welke collega uiteindelijk de meeste conversie realiseerde? Dat laten we aan jouw verbeelding over.. ;)

Heb jij digitale vragen?

Heb jij vragen of zoek je naar oplossingen? Wij helpen jou verder. Neem contact op. Dan zorgen wij dat we klaar zitten. Aangekleed uiteraard.

Neem contact op

Volgend artikel