Office Party Triggerfish

pexels-photo-225226-1508055668---59e31a748d559-min

TL licht uit, LED spots aan. We zijn de kater net te boven. Wát een feest was het. Het thema? GAME ON! We versloegen level na level en hebben onszelf geüpgraded naar een vette nieuwe locatie: De Biljartfabriek. Daar hoort natuurlijk een housewarming bij. We nodigden onze allerleukste klanten, kantoorburen, vrienden en kennissen uit om deze mijlpaal eens goed met ons te vieren. Met een potje pong-game in de uitnodiging konden ze hun aanwezigheid bevestigen.

Naast de gebruikelijke playstation, pool- en voetbaltafel werd er een heuse interactieve wipkipinstallatie geplaatst. Dit zorgde voor races waarin het kind in onze toch wel volwassen gasten naar boven kwam. Wat een fanatisme! De eerste poging van Sander bleek een strijd om eeuwige roem. De roze wipkip werd zonder warming-up bestegen. Het resultaat? Een afgescheurde vering net onder het linker vleugeltje. Arm ding.

De DJ van deze avond draaide niet alleen super fijne deuntjes maar bleek ook te beschikken over verrassende elektronische drumskills. Super hightech. De vette beats, goede muziek en de hapjes van de vier goedlachse dames van JantjesLief maakten ons feest compleet. Maar het feest was nooit compleet, wanneer de genodigden er niet waren geweest! Dank voor jullie aanwezigheid en alle waanzinnig leuke en originele cadeaus!

Was jij erbij? Duizend maal dank! Zonder jou was het niet half zo geslaagd!

Ging er dan echt helemaal niks fout? Oh, jawel! Het middelpunt van ons kantoor, de mooie glazen ruimte, zorgde voor de nodige problemen. Roy steeg boven zichzelf uit met zijn talent voor glazenwassen, waardoor menigeen niet eens zag dat we überhaupt een glazen ruimte hadden. Met tientallen geïmproviseerde post-it ‘vogelstickers’ hebben we de schade kunnen beperken tot twee blauwe plekken.

Het was niet alleen een wilde, maar ook een leerzame avond. Zo weten we dat onze picknicktafel prima een horde feestende mensen kan dragen; De mooie retro-gloeilampen daarentegen niet bestand zijn tegen deze praktijken; Het niet alleen voor vogels maar ook voor mensen lastig is om grote glaspartijen te ontwijken; Onze schommel ook gewoon door kinderen gebruikt kan worden; Je bierflesjes nooit een heel weekend in de diepvries moet laten liggen; Het pootje-over best ver lopen is van de Grote Voort naar het station; Je na 0.00 uur beter kunt stoppen met het maken van foto’s en filmpjes. Die hebben we dan ook vakkundig opgeborgen. Leuk voor later.

Volgend artikel