Oh Zwolle, jij bent de parel van het oosten!

zwolle-1444827114---561e4fea3dc47

Als wij voor het eerst bij een klant op bezoek gaan krijgen wij vaak te horen: "komen jullie helemaal uit Zwolle?" Wij zeggen dan altijd met trots "Jazeker!" Waarom? Dat gaan we eens even haarfijn uitleggen.

Zwolle is het centrum van Nederland

Het centrum van creatief Nederland is toch Amsterdam? Mwah, wij Zwollenaren denken daar heel anders over. Ga maar eens na, binnen een uur van de Hanzestad liggen steden zoals:

  • Almere
  • Amsterdam
  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Apeldoorn

En dan hebben we alleen nog maar 100.000+ steden met de A gehad, ook binnen een uur liggen: Groningen, Leeuwarden, Utrecht, Enschede, Deventer en Nijmegen. Zwolle is dus het centrum van Nederland.

Zwolle inspireert je

Ons pand staat midden in het centrum van de grachtenstad. Jonnie en Thérèse Boer zijn onze buren, de eigenaren van het beste restaurant van Nederland; De Librije. Gehuisvest in de prachtige oude gevangenis. Direct daarachter ligt Zwolle’s creatieve Walhalla; theater Odeon de Spiegel en poptempel Hedon.

Tijdens de lunchwandeling doe je architectonische hoogstandjes aan zoals: Museum de Fundatie, de Broerenkerk en de stadsbibliotheek. Prachtig in alle jaargetijden is de Zwolse grachtengordel. Een lust voor het oog zijn de pakhuizen op de Melkmarkt, de Peperbus of de Brabants ogende pleintjes zoals de Nieuwe markt. Bedenk dan na de lunchwandeling nog maar eens saaie concepten.

Zwolle is top op het gebied van Eten & Drinken

Naast onze buren van de Librije heeft Zwolle een ongelooflijk scala aan toprestaurants, gezellige cafe’s en heerlijke terrassen. Zwolle stampt op dit moment de ene na de andere horecagelegenheid uit de grond. Hoe kan je beter tot geweldige samenwerkingen komen, door met een klant, te brainstormen over de online toekomst op een van de Zwolse hotspots?

Oja en binnen 5 minuten lopen koop je heerlijke traktaties voor je collega’s zoals Italiaans ijs of pepernoten uit de Pepernotenfabriek.

Kortom: Zwolle is de parel van het oosten en Triggerfish zit er maar mooi midden in!

Geloof je het niet? Kom maar eens langs en we verrassen je!

Volgend artikel