Digital
Driven
Branding

Voor ijzersterke merken

Wil jij een huisstijl die past bij jouw dienst of product? Met een logo en merkverhaal die... bleghhhh! Verschrikkelijk die standaard bla bla. Jij wilt gewoon branding die on fire is. Waar je concurrenten jaloers op zijn. Niet opvallen, maar woest aantrekkelijk. Als start-up en als corporate.

Ik wil branding

Positie claimen

Claim jouw positie in de markt. Herkenbaar en onderscheidend. Zelfs als jouw product of dienst exact hetzelfde is als die van je concurrent. Met een verhaal die klopt. Van woord tot visual.

Maak een onuitwisbare first impression. Verover daarna met bijpassende content marketing een plekje in het hart. Investeer daarbij gelijk in employer branding. Laat iedereen online jouw werksfeer ervaren. Maak van potentiële werknemers jouw collega’s. Word de aantrekkelijkste werkgever in jouw sector. Zoals we dat deden voor Tielbeke en Schagen.

Vragen? Bel Adriaan

038 - 337 69 86
Liever mailen Mag ook!

Onweerstaanbare huisstijl

Je huisstijl is de visualisatie van jouw positionering. Denk aan kleurgebruik, een logo en typografie. Allemaal gebundeld in een brand book. Dat geeft houvast. Voor extern en intern gebruik. En het zorgt voor herkenbaarheid. Zo weten klanten exact wat ze van jou kunnen verwachten.

Design met UI & UX

In je User Interface (UI) komen de positionering en huisstijl tot leven. Bijvoorbeeld in de vorm van een app of website. Waarbij elke pixel is afgestemd op jouw doelgroep. Met volop aandacht voor de ultieme User Experience (UX). Constant geoptimaliseerd. Met onder andere A/B-testen. Want meten is weten en af is nooit af.

Branding agency inschakelen?

Onze strategen staan klaar om met jouw merk aan de slag te gaan. Dit deden ze onder andere al voor Red Connect, Het Notarieel en Seven Stars.

Ik wil branding