De snelste route naar een 9+ klantervaring met een glimlach

Website & online activatie Fietskoeriers.nl

header-1576754896---5dfb5ed03d547

In de wereld van Fietskoeriers draait alles om snelheid. Zo ook de vraag aan Triggerfish: Wij willen zo snel mogelijk een nieuwe website en online marketing om nieuwe klanten te activeren. De techniek is verouderd, ons merkverhaal komt niet goed tot z’n recht, conversies blijven achter, de user-flows zijn niet goed ingericht en onze klantenservice veel tijd kwijt is aan het beantwoorden. Kortom: Triggerfish maak onze website snel weer van deze tijd én ontwikkel een track & track die net als onze snelle bezorgers voor een glimlach op het gezicht zorgt. En dat graag zo snel mogelijk!

Strategie

  • Salesfunnel optimalisatie
  • User Experience
  • Marketingstrategie

Website

  • UX & UI design
  • Content
  • Realisatie incl. CMS
  • Track & Trace applicatie

Activatie

  • Contentmarketing
  • Online advertising
Bekijk de website

Van klantreis naar optimale user experience

In slechts 5 sprints hebben we samen met het team van Fietskoeriers.nl de verschillende klantreizen vertaald naar een optimale user experience. Duidelijk, direct én zonder poespas. Sneller kun je de informatie niet vinden.

Next level Track & Trace applicatie

Op het laatste moment het bezorgadres aanpassen omdat je onverwacht besluit te baan barbequen in het park? Dat is nog eens een next level user experience. En dat natuurlijk met een bijbehorende knipoog vanuit Fietskoeriers.nl. Ze bezorgen immers niet alleen pakketten maar ook een glimlach. ;)

Op topsnelheid

Hadden we al verteld dat snelheid en flexibiliteit belangrijk zijn? ;-) Om deze klus te klaren heeft een van onze Scrum teams dedicated met Fietskoeriers.nl samengewerkt. Met korte sprints, actieve betrokkenheid van Fietskoeriers.nl en razendsnelle opleveringen hebben we samen op topsnelheid naar de eerste lancering toegewerkt.

Doorlopend optimaliseren

Fietskoeriers.nl is volop in beweging en de ambities zijn groots. Samen met ons team zijn we continu bezig om de user experience, de salesfunnel, de track & trace en de online marketing te optimaliseren en door te ontwikkelen. Zo werken we samen aan een hogere klantervaring en meer conversie.

Nieuwe klanten en collega's activeren

Jouw pakketberzging verduurzamen? De sportiefste job van Nederland? D.m.v. re-actieve én pro-active activatiecampagnes brengen we Fietskoeriers.nl onder de aandacht van potentiële klanten en bezorgers. Bij deze Game Changer wil iedereen toch klant of collega worden?

Volgende case