Van informeren naar inspireren met intuïtieve user flows

Website Landschap Overijssel

case - header - landschap overijssel

Beleef de schoonheid van het Overijsselse Landschap online op een website waar inspiratie en informatie samen komen. Landschap Overijssel zet zich in voor het prachtige landschap in provincie Overijssel. Samen met deskundige medewerkers en vrijwilligers draagt Landschap Overijssel zorg voor de prachtige natuur in onze provincie. De wens om een website te ontwikkelen waar alles valt te ontdekken is door Triggerfish! ingevuld. Van activiteiten in de natuur, een bijdrage als vrijwilliger aan de natuur of het beleven van het prachtige Overijsselse Landschap. De ontwikkelde website doet recht aan het Overijsselse landschap met zijn bijzondere natuur en authentieke historie.

Strategie

  • Customer journey analyse & ontwerp
  • Salesfunnel optimalisatie

Website

  • User Experience design
  • Visual design
  • Technische realisatie
  • Geavanceerde beheer-omgeving
website bekijken

Gebruikerspaden creëren met een modulaire opbouw

Verschillende modules binnen de website bieden de vrijheid in het creëren van gebruikerspaden op maat. Met een directe koppeling tussen de verschillende types content is het opzetten van doeltreffende pagina's makkelijk te realiseren.

Ga er op uit, steek je handen uit de mouwen of ontdek het landschap!

Een alles omvattende menustructuur verlegt de focus van informeren naar inspireren zonder resultaat verlies. Door de website slim op te delen in inspiratieve en informatieve omgevingen sturen we de gebruiker intuïtief naar de juiste pagina's.

Op ieder device de schoonheid van het landschap centraal

Er wordt op steeds meer manieren gebruik gemaakt van websites. Om voorbereid te zijn op de continuiteit van deze ontwikkelingen past de website zich aan op het device van de gebruiker.

Volgende case