Meer hotelboekingen door datadriven design

Website & online marketing Mooirivier

case - header - mooirivier

Op een bijzondere plek aan de Vecht ligt Mooirivier, een van de mooiste hotels van Nederland. Voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt heeft Mooirivier een divers aanbod van bijzondere overnachtingen tot zakelijke events. Aan ons de taak om deze diversiteit bij de diverse doelgroepen onder de aandacht te brengen en potentiële gasten te verleiden voor Mooirivier te kiezen.

Vanuit een datadriven aanpak met research in gedrag en trends bij online boekingen, hebben we een nieuwe salesfunnel en een online activatiestrategie ontwikkeld. Met de nieuwste technologie, en een persoonlijke beleving wordt de klant stap voor stap verleid. Met meer directe boekingen en minder afhankelijkheid van externe boekingswebsites als resultaat.

Strategie

  • Research & advies
  • Salesfunnel optimalisatie
  • Online activatiestrategie

Hotelwebsite

  • Datadriven UX design
  • Visual design
  • Realisatie met CMS

Samenwerking

  • NewMedia
  • Ineziatief
www.mooirivier.nl

Meer rechtstreekse boekingen

Om minder afhankelijk te worden van de bekende boekings-sites en hun hoge marges hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar slimme verleidingsmechanismen, boekingsgedrag en de nieuwste technologie. Deze hebben we in alle stappen van de customer journey succesvol toegepast met meer rechtstreekse boekingen als resultaat.

Conversie vanuit strategie & beleving

Met aandacht voor de kleinste details biedt Mooirivier online beleving van hetzelfde niveau als het hotel zelf. De combinatie van een bijzondere beleving en een goed doordachte activatiestrategie zorgen voor een betere zichtbaarheid, meer bezoekers en een significante stijging in de conversie.

Zicht op boekingsgedrag

Van Google tot een aanvraag wordt het boekingsgedrag doorgemeten voor conversie optimalisatie en zicht op de interesses van de bezoekers.

Jouw #mooirivier

Deel jouw bijzondere #mooirivier momenten op Instagram. Voeg de tag #mooirivier toe aan je Instagram foto en maak kans om getoond te worden op het account van Mooirivier! De mooiste foto's maken kans op een leuke verrassing.

Volgende case