i am broke man

img1971-1581069618---5e3d353286e8b (1)

Uit het oog uit het hart? Niet bij Triggerfish. We zijn een hecht team van toptalenten. En die talenten switchen soms van baan. Ook bij ons. Maar om nou afscheid te nemen met een bosje bloemen? Nee, hier gaan wij verder. Met minutenlange afscheidsvideo’s, memorabele feestjes of zelfs een campagne ter promotie van de ex-collega.

"Als zijn grootste fans zullen wij hem altijd blijven promoten."

Zwarte dag

Het was een zwarte dag toen Gert Jan Brookman vertelde dat hij een andere uitdaging had gevonden. Na een dag van rouw, kwam gelukkig bezinning. Niemand heeft meer Triggerfish-aanbidders dan onze Gert Jan. Als zijn grootste fans zullen wij hem altijd blijven promoten.

Digitaal Talent

Zijn onuitputtelijke bron aan digitale kennis openbaarde hij aan iedereen dit het wilde horen (of dit niet wilde horen). Zijn talent deelde hij met zijn collega’s. Hiermee bracht hij websites en campagnes naar het volgende level. En nu is het moment daar. Het is tijd dat hij zijn verlossende woord ergens anders verkondigt.

Merchandise

Wij smeekten Gert Jan regelmatig om merchandise. Bescheiden als hij is bracht hij dit niet zelf uit. Daarom deden we het voor hem. Onze liefde vertaalde wij door naar een limited edition bag. Met daarop I AM BROKE MAN als statement. Via iambrokeman.nl kon iedereen een tas bestellen.

Stormloop

Niet alleen wij bleken fans van GJ. Onze klanten, zijn vrienden, vele Zwollenaren en iedereen met een digitaal hart bestelde een tas. En met de lancering van zijn eigen Instagram was de hype geboren. De meest geniale foto’s kwamen vervolgens voorbij: mannentepels, de volgende generatie, wilde poezen en handtekeningen.

Iedereen droeg de tas met trots over de schouder. De vraag naar de tas werd zo groot dat er een verkoopsessie in zijn favoriete kroeg werd georganiseerd. Met files op de A28 en rijen voor de kroeg tot gevolg.*

Triggerfish 4 life

Zo zie je maar. Triggerfish collega ben je niet voor even, dat ben je voor het leven.

*Disclaimer: deze specifieke zin berust op persoonlijke ervaring. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Volgend artikel