Digital
Driven
Leadgeneratie

Zet je doelgroep om naar klanten

+1 voor onze marketeers. Je hebt zojuist onze conversiecijfers verhoogt. Het is een van de stappen die nodig zijn om leads te krijgen. En die wil jij. Wij helpen ze vinden, bereiken en converteren. Of ze nou bewust of onbewust naar jou op zoek zijn.

Ik wil leads

Employer Branding

Laat potentiële werknemers de werksfeer ervaren. Maak je zo aantrekkelijker ten opzichte van andere werkgevers.

Content Marketing

Wij maken lovable content. Waar de klant ook is in zijn customer journey, jij bent de bestemming.

Van zichtbaarheid naar opvallen

Jij wilt klanten. Dat kan alleen als ze jouw merk weten te vinden. Je moet daarvoor zichtbaar zijn. Liever nog: opvallen. Daarom werken wij bij een activatiestrategie aan twee types zichtbaarheid: continue en periodieke.

Continue zichtbaarheid

Aandacht. Je wilt het vasthouden. Bouwen aan je merk voor de lange termijn. Wij realiseren het door te optimaliseren op basis van data. Groeien op wat werkt. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Waarbij we antwoord geven op de zoekvraag. Op maar één manier beantwoord: jouw merk. Dit doen wij al voor Fietskoeriers en Zorggroep de Laren.

Periodieke zichtbaarheid

Daarnaast wil je opvallen. Met unieke content. Die je zichtbaarheid een boost geven. Campagnes zijn daarvoor the way to go. Met een creatief concept. Een catchy haakje waar alles aan hangt. Verspreid met social media en display marketing om aandacht te krijgen. Versterkt met rebranding om de aandacht vast te houden. Zien hoe wij dat doen? Bekijk de cases voor Cortina en Omrin.

Vragen? Bel Sander

038 - 337 69 86
Liever mailen Mag ook!

Kwalitatieve leads

Een tsunami aan potentiële klanten. Je hebt er pas wat aan als het echte klanten worden. Nog liever zelfs vaste klanten. Kwalitatieve leads noemen we dat. Daarvoor moet je ze raken. Op het juiste moment. Waar ze ook zijn in hun customer journey. Met passende content omzetten naar conversie. Aansluitend op de individuele klantreis (see-think-do-care). Want die is voor iedereen anders.

Onze activatiestrategie is gericht op kwalitatieve leads. Teruggebracht naar vier stappen:

  1. Relevante websitebezoekers genereren
  2. Bezoekers converteren naar leads
  3. Leads omzetten in klanten
  4. Meten = verbeteren

Conversie optimalisatie

Leads omzetten naar klanten. Daar is conversie optimalisatie (CRO) voor nodig. Belemmeringen wegnemen. Met een super smooth online salesfunnel als ultiem doel. Vanuit de outside in gedachte. Met data-analyse als basis. Door onder andere het analyseren van on-site zoekopdrachten, heatmaps, muisopnames en klikgedrag.

B2B leadgeneratie

B2B lijkt op die voor B2C. Al is er wel een groot verschil van aanpak. Zo is de klantreis bij bedrijven groter. Hun aankoopproces duurt langer, omdat het om grotere bedragen gaat. De content moet hierop afgestemd worden. Via de juiste social media kanalen. Gericht op de beslissers zoals werknemers in het management. Terwijl bij B2C iedereen een beslisser is. Bij B2C is de doelgroep dan ook veel groter. En waar bij B2C de prijs doorslaggevend kan zijn, ligt bij B2B de nadruk op vertrouwen en inhoud. Welke aanpak het beste werkt is van vele factoren. Onze marketeers gaan op zoek naar een voor jou ideale salesfunnel.

Ik wil leads