Digital
Driven
Content marketing

we do it (y)our way

Jouw organisatie heeft een verhaal en wij kunnen het vertellen (heus waar, vraag ons portfolio hieronder op). Op verschillende manieren, maar altijd met hetzelfde doel: aanzetten tot actie en interactie.

Content marketing is hip. In de afgelopen tien jaar is de interesse ervoor aanzienlijk gestegen. Wat niet betekent dat de kracht van storytelling eerder niet bekend was. Grote merken maken al veel langer branded content.

First things first: wat is content marketing?

Er zijn verschillende definities voor content marketing. Wat wij belangrijk vinden? Dat content marketing een brug slaat tussen marketing, sales, communicatie en branding. Dat klinkt mooi, maar lukraak content de wereld in sturen heeft niemand verder gebracht. Daarom werken wij vanuit een contentstrategie.

Een wat? Een contentstrategie!

De contentstrategie is de blueprint van de content marketing die je gaat bedrijven. Samen bepalen we wat je organisatie kenmerkt, welke toon je gebruikt en wie de redactie vormen. Alles in kannen en kruiken? Dan is het tijd voor de content creatie. Ho, stop: eerst maken we een content kalender.

De contentkalender: wie doet wat wanneer?

Een contentkalender is onmisbaar. We weten hierdoor wanneer branded content geplaatst wordt, wie verantwoordelijk is voor de content en welk budget er is. Door publicaties goed bij te houden, kunnen we de grootte van je succes later analyseren.

Klaar voor content creatie? Start!

Dat succes valt of staat met jouw branded content. Twee tips: verlies de contentstrategie niet uit het oog en breng emotie teweeg. Zo vang en behoud je jouw publiek. En ja: ook SEO-optimalisatie is van belang bij content creatie.

Content activeren? Een Social Media strategie!

Een meeslepende video, enthousiasmerend verhaal en prachtige foto: ze verdienen het om gezien te worden. Kortom: branded content moet geactiveerd worden. Wij maken hiervoor een activatieplan en een Social Media strategie. Aan wie vertellen we jouw verhaal?

Content marketing: let's do it together!

We horen het je denken: waarom zouden we Triggerfish inschakelen voor de content marketing? Wij laten ons werk graag voor ons spreken.

Vragen? Bel Adriaan

038 - 337 69 86
Liever mailen Mag ook!