Digital
Driven
Employer Branding

Maak van potentiële werknemers jouw collega's

Wij maken van potentiële werknemers jouw nieuwe collega’s. Met een online ervaring die gelijk is aan de sfeer van jouw onderneming. Zodat ze voor jou kiezen. In plaats van voor de concurrent. Onderdeel worden van iets waar ze deel van uit willen blijven maken.

Dit wil ik

Optimale werving en selectie

Laten zien dat jij de aantrekkelijkste werkgever bent is belangrijker dan ooit. Bij employer branding sta jij als werkgever centraal. Met content over echte werknemers en een conversie gedreven ‘werken bij-website’. Het is de moderne variant van arbeidscommunicatie. Vraag jij je af hoe je tegenwoordig sollicitanten moet werven? Dan is employer branding het antwoord.

Bovenaan je to do-lijst

Waar de oude generatie jarenlang voor één werkgever werkt, is dat bij de nieuwe generatie allang niet meer het geval. Talent aantrekken en binnenhouden kan dan een flinke uitdaging zijn. Je moet jezelf van je beste kant laten zien. Employer branding hoort bovenaan het lijstje te staan van human resource management.

Werken bij-website

Alleen een vacaturepagina op je website is achterhaald. Er is meer voor nodig om nieuwe werknemers aan te trekken. Met een werkenbij-website is het mogelijk om meer beleving te geven. Aan je onderneming, aan de werkomgeving en de openstaande vacatures. Het helpt jouw droomkandidaat om indruk te krijgen van zijn toekomstige werkdag.

Van sollicitanten naar de juiste kandidaat

Inmiddels plaatst elk bedrijf vacatures op zijn website. Om deze vervolgens via socials te verspreiden. Hierdoor is de concurrentie online toegenomen. Alleen vacatures verspreiden betekent niet dat ze ook gezien worden. En je wilt natuurlijk wel dat ze gezien worden door de juiste personen.

Daarom wil jij effectief sollicitanten werven. Met job Marketing. Recruitment marketing. You name it. Waarbij het niet gaat om kwantiteit. Wel om kwaliteit. Daarom realiseren wij employer branding vanuit strategie. Op basis van data. Verbeteren we non-stop de targeting. Stemmen de content af op de candidate journey. Boeien en binden medewerkers. Zodat het naadloos past bij de carriere fase van elk individu.

Employer branding strategie opzetten voor jouw organisatie?

Triggerfish is jouw employer branding bureau. Onze marketeers, strategen en designers maken van jou de aantrekkelijkste werkgever uit de regio. Net zoals we dat deden voor Tielbeke en Schagen.

Vragen? Bel Sander

038 - 337 69 86
Liever mailen Mag ook!